Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld door de Angst, Dwang en Fobie stichting. Het copyright van alles op deze website inclusief gebruikte teksten en foto's behoort aan de Angst, Dwang en Fobie stichting. Deze mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Angst, Dwang en Fobie stichting niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd.

De Angst, Dwang en Fobie stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van deze website, noch voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

De Angst, Dwang en Fobie stichting mag tekst en vorm van door derden aangeboden informatie voor haar site naar eigen inzicht wijzigen, en behoudt zich het recht voor aangeboden informatie niet te plaatsen.

De Angst, Dwang en Fobie stichting is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op deze website wordt verwezen.